En liten mottagning i Göteborg med alternativa behandlingar för friskvård och personlig utveckling.


Depositphotos 40578047 m-2015
Det går upp och ned i livet, både med kroppen och själen. Ibland är det bra med vägledning och behandling för att komma vidare. Vi stöttar dig på din väg mot bättre hälsa och ökad livskvalitet genom kroppsterapi, konsultationer och mentala balanseringar. Vi jobbar med energier och har ett helhetstänkade i allt vi gör. All behandling är individanpassad.

Med glädje och omtanke hjälper vi dig att utveckla din fulla potential. Läs mer om oss och vad vi erbjuder i menyn ovan.

Varmt välkommen! 

Ta del av tips och erbjudanden på vår Facebook sida!

 

Boka tid här

Du kan enkelt boka din tid genom att klicka här!

Aktuellt

Vi har flyttat till Aschebergsgatan 21!

Längs in i butikslokalen till gamla Rosens Antikvariat har vi nu etablerat mottagningsrum för Zonterapi, PSYCH-K, EFT och Reiki. Just nu är det lite flytt-stök, men från och med den 29 juni tar Lovisa emot klienter. Se efter lediga tider HÄR. I lokalerna på Kjellbergsgatan 2 finner du Jimi Windmills Akupunktur.

BLI AV MED MAT INTOLERANSER

Vet du att med hjälp av metoden PSYCH-K kan vi hjälpa kroppen att bli av med allergi-reaktioner på olika matvaror? Det är faktiskt lite magisk, men samtidigt effektivt, tryggt och intressant att se hur kroppens olika minnen uttrycker sig. Vill du veta mer ta kontakt med Lovisa (se under Kontakta oss).

Beställ boken av Bruce Lipton, Ph.D.

lipton

"Tro, dogmer och biologi" ("The Biology of Belief") är boken som ger oss insikten att vi inte är offer för våra gener utan att omgivningen såsom stress, näring och känslor styr vårt genetiska uttryck. Med den insikten får vi också inspiration och vägleding att se hur vi kan fylla våra liv med glädje, trygghet, kärlek och god hälsa. Boken kan köpas här på Joy of Change, pris 250:-. Frakttillägg 45:- vid försändelse. Beställning kontakta Lovisa, (se Kontakta oss)