Om Joy of Change

Joy of Change AB

Verksamhetens idé
Joy of change erbjuder behandlingar, kurser och andra aktiviter som kan vara en del i en förändringsprocess hos människor. Livet är en skola och allt som vi upplever genom sorgliga och glädjefulla händelser kommer till oss för att vi ska lära oss något och utvecklas. Det kan handla om sjukdomar, relationer, händelser, känslor och tankar. Vi på Joy of Change vill stötta och vägleda människor att själva komma dit de önskar, om det så gäller bättre hälsa, bättre relationer, att bli tryggare i sig själv – och må bra helt enkelt. 

Naturmedicinska behandlingsformer
Att använda naturmedicinska behandlingsformer bidrar till att skapa förändring på ett naturligt sätt. Det innebär att vi jobbar tillsammans med hela människan, vi jobbar tillsammans med kroppen, inte mot den. Det hjälper och stimulerar kroppens egna läkningsprocesser på flera plan. I dessa behandlingsformer kommer kunskap och visdom från flera tusen år gamla kulturer. Kunskap kommer också från senaste rön inom biologi och medicin.

Att se helheten hos en människa – varför kroppen hamnar i obalans och hur den arbetar för att komma tillbaka - kan jämföras med att vara ute på en resa med ett öppet sinne, där du får många nya, positiva och berikande upplevelser.

Välkommen till vår klinik och förändras med glädje – the Joy of Change!

Kontaktuppgifter

Adress:
Aschebergsgatan 21
411 27 GÖTEBORG

Lovisa Rosenberg, Zonterapi/PSYCH-K/Qigong
Tel. 0768 944 979
lovisa@joyofchange.se

Shirin Gazder, Reiki/EFT
Tel. 0702 543 280
shiringazder@yahoo.com