Joy of Change

(Håller till i Oslo)
lovisa@joyofchange.no
Tel. Norway +47 484 74 120

Joy of Change

(Håller till i Oslo)
lovisa@joyofchange.no
Tel. Norway +47 484 74 120

Zonterapi

Zonterapi - måste upplevas

Att få lägga sig på en behandlingsbänk och få en skön fotmassage, i ett rum med stearinljus och kanske med behaglig musik, upplever många som helt fantastiskt avslappnande. Att man i tillägg upplever positiva biverkningar i form av smärtlindring, mindre ångest, magen kommer igång, gör det hela ännu bättre.

Det går alltså bra att få zonterapi för ett fysisk eller mentalt problem då zonterapi är baserat på att fötter, öron, ben och rygg har zoner som återspeglar olika organ och kroppsdelar. Genom att massera dessa påverkas de olika kroppsdelarna; cirkulationen ökar och läkningsprocesser sätter igång.

Hos oss är det Lovisa Rosenberg som ger zonterapi. Kontakt via epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon: 0768 944 979

Gör det inte ont?

När man masserar fötterna kan det vara ömt på vissa område, i vissa zoner. Smärtan kan upplevas på olika sätt och är olika välkommen. Någon tycker det är skönt när det är gör ont, det ”känns”. Andra gillar ”gott-ont” och någon önskar kanske ingen smärta. Massage-trycket anpassas dock alltid till klienten så att upplevelsen är behaglig och avslappnande. Behandlingen har effekt oavsett.

Hur länge varar en behandling?

Vi erbjuder behandlingar på 45 min eller 60 min. Första gången kan det vara bra med 60 min för att prata ihop oss om det är något vi ska fokusera på under behandlingen. Följande behandlingar kan vara i 45 min. Men det är klienten som väljer.

Hur ofta kan man få en zonterapi-behandling?

Zonterapi sätter igång läkningsprocesserna i kroppen. Är besväret nyligen uppkommit är det bra med behandling 1-2 ggr i veckan 2-3 ggr. Vid mer kroniska besvär är behandlingsintervallet 10-14 dagar och rekommenderat antal behandlingar är minst 3. För friskvård, för att behålla en god hälsa, kan 1 behandling var 4-8 vecka vara välkommet. I stressade perioder kan kroppen behöva behandling oftare. Vi stämmer dock alltid av efter varje behandling för att se hur kroppen responderar på behandlingen och hur vi ska gå vidare. 

Ett presentkort med en behandling?

En zonterapi behandling är fenomenalt bra om man vill fokusera på välbehag, varva ned och . Då zonterapi kan vara ett välförtjänt avbrott i en stressig vardag, är det också en fin present med omtanke. Vi har presentkort att köpa.

För priser klicka HÄR

I förebyggande syfte som friskvård för de anställda?

Varför vänta tills man blir sjuk eller mår dåligt? Zonterapi passar utmärkt som förebyggande behandling och friskvård. Därför är det ett bra tilltag för de anställda på företag och organisationer. Vi tar med en bänk och de anställda får 20-30 min fotmassage. Enkelt att genomföra, bara att ta av sig skor och strumpor. Ta kontakt för mer information om detta upplägg.

Kan gravida få zonterapi ?

Flera gravida tycker det är skönt det att få sitta eller ligga på bänken, vad som känns bekvämast, och få stunds zonterapi. Flera kvinnor kommer för att få lindra typiska graviditets krämpor. Zonterapi kan också hjälpa till att få igång en födsel om man går över tiden. Joy of Change behandlar dock inte gravida de första 3 månaderna.

Är akupunkturpunkter på foten samma som zoner?

Vissa zoner och akupunkturpunkter påverkar samma område i kroppen. Foten kommunicerar med resten av kroppen med hjälp av nervsystemet, blodcirkulationen, meridianer och vävnader. Därför kan man behandla olika områden på foten för ett symtom i en annan del av kroppen. Någon kan känna denna förbindelse under behandlingen.

Bokning via mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring/sms +47 484 74 120