Zonterapi i Göteborg

Fot1(1).jpgZonterapi eller reflexologi är baserat på att fötter, öron, ben och rygg har zoner som återspeglar olika organ och kroppsdelar. Genom att massera dessa påverkas de olika kroppsdelarna; cirkulationen ökar och läkningsprocesser sätter igång. Vanligast är att behandla fötterna. Joy of Change i Göteborg kan erbjuda detta.

Om ett organ är sjukligt eller försvagat upplevs ofta smärta vid tryck i motsvarande zon på foten. Trots att några zoner kan vara ömma så är zonterapi välgörande, avslappnande och styrkande för de flesta.
Behandlingen varar cirka 1 timme.

I förebyggande syfte
Varför vänta tills du blir sjuk eller mår dåligt? Zonterapi passar utmärkt som förebyggande behandling och friskvård. Ett bra val när du vill hålla kroppen i balans och fylla på energireserverna. Det stärker också immunförsvaret och de självläkande processerna. Detta kan vara relevant för företag och deras anställda. Mer information hittar du under företagsavtal.

Hur många behandlingar? 
När kroppen ska reparera sig själv behöver den tid. Zonterapi är välgörande och fungerar som ett aktivt stöd på vägen. Antal behandlingar är delvis beroende av hur länge besvären funnits. Om behandling görs tidigt, kan förbättring ske redan efter 1–2 behandlingar under den första veckan. Kroniska besvär kräver som regel flera behandlingar med 1–2 veckors mellanrum. Barn behöver ofta färre behandlingar än vuxna. För friskvård passar det bra med 1–2 behandlingar i månaden eller vad som känns rätt.

Fot2.JPGKoppla bort den stressiga vardagen
En zonterapibehandling kan fokusera på välbehag, avstressning och förebyggande. Det är skönt och avslappnande med massage av fötterna till lugn musik (om du vill). Ett välförtjänt avbrott i en stressig vardag eller varför inte ge ett presentkort till någon du tycker om.

Den här behandlingen varar i cirka 45 min.
 

Priser

Priser för behandling med zonterapi:

60 min      700:-
45 min      600:-

Boka tid här

Du kan enkelt boka din tid genom att klicka här!