Depositphotos 63990227 m-2015EFT - Emotional Freedom Technique

Skulle du vilja bli fri från ångest, oro, rädslor, sorg, PTSD? Gå ned i vikt, lindra smärta eller göra andra förändringar i din vardag?

Genom att knacka på några punkter på kroppen kan du ändra ditt känslotillstånd. EFT är mycket enkelt, snabbt, trygggt, och en av de mest använda energibaserade behandlingsmetoderna i världen. EFT bygger på meridiansystemet i kroppen. Den har sina rötter i traditionell kinesisk medicin kombinerat med västerländsk psykologi. Behandlingen kombinerar akupressur, affirmationer och meridianbaserad samtalsterapi.

EFT används primärt som en metod för att neutralisera negativa känslor. Men också för att öka självförtroende och livskvalitet i vardagen. Metoden bryter invanda mönster och får dig att övervinna livets begymmer och svårigheter. På bara några minuter upplever de flesta en stor förbättring och lindring..

Eftersom känslor är direkt relaterade till fysiska problem, fungerar EFT även ofta mycket bra på fysiska symtom. Om du väljer att lära dig EFT kommer det att hjälpa dig, varje dag i varje aspekt av ditt liv. EFT går snabbt att genomföra men ger långvariga effekter.

EFT har också framgångsrikt hjälpt människor att nå sina mål och kunna prestera bättre på jobbet såväl som på fritiden.

EFT utvecklades av Gary Craig, läs gärna mer på www.emofree.com. Idag är det en av populär behandlingsmetod i hela världen, på grund av dess potential att åstadkomma fantastiska resultat på relativt kort tid.

Leta och finn tid för en behandling med EFT genom att klicka här.

"EFT offers great healing benefits."
- Deepak Chopra, MD

"EFT is a simple, powerful process that can profoundly influence gene activity, health and behavior."
- Bruce Lipton, PhD

"EFT is easy, effective, and produces amazing results. I think it should be taught in elementary school."
- Donna Eden

"EFT is destined to be a top healing tool for the 21st Century"
- Cheryl Richardson

"I frequently use EFT for my patients with great results."
- Eric Robins, MD